Servicii


 • Dezinsectie ↓ Dezinsectie ↑
 • DEZINSECTIE – metoda chimica
  “Dezinsecţia este acţiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau dăunatoare ( direct sau indirect )."

  Tipuri de daunatori:

  1.Capuse Dezinsectie impotriva capuselor Odata cu cresterea temperaturilor si aparitia ierbii, isi fac simtita prezenta aceste insecte care nu sunt extrem de periculoase, fiind purtatoare a bolii Lyme sau Borelya. Deoarece capusele se ascund pe plante, pulverizam substanta cu un atomizor de mare putere. In acest fel, substanta pulverizata intra prin locurile greu accesibile si este aplicata destul de repede, economisind timpul dumneavoastra. Pentru suprafetele mici aplicam substanta rezidual, cu o pompa de joasa presiune.
  2.Carabusi Dezinsectie impotriva carabusilor Pentru a obtine rezultate optime in urma tratamentului, se pulverizeaza substanta pe toata suprafata afectata cu atomizor atat in cazul copacilor inalti cat si in cazul aplicarii la sol. Mentionam faptul ca substantele folosite sunt biodegradabile, nu pateaza si nu afesteaza sanatatea dumneavoastra, a familiei dumneavoastra si a speciilor nonvizate.
  3.Furnici
  Furnicile traiesc in apropierea locuintelor nu sunt purtatoare de boli si nu sunt periculoase, insa acestea pot deveni suparatoare cand le vedem catarandu-se cu miile peste tot. Dezinsectia impotriva furnicilor -pulverizarea de substante insecticide cu o pompa de joasa presiune, pentru interior -pulverizarea de substante insecticide cu ajutorul unui atomizor, pentru exterior -aplicarea de capcane cu momeala insecticida. Acest tip de tratament se face in zonele unde nu putem pulveriza insecticid, este extrem de eficient si nu este periculos pentru copii sau animale, deoarece nu reusesc sa ajunga la insecticidul din interiorul capcanelor.
  4.Gandaci
  Dezinsectia impotriva gandacilor de bucatarie Se stie ca gandacii de bucatarie se inmultesc destul de repede. Deoarece gandacii de bucatarie mor numai in momentul in care intra in contact cu insecticidul, nu si prin ingestia acestuia, tratamentul impotriva lor il vom face rezidual, cu o pompa de joasa presiune. Astfel substanta rezista o perioada mai lunga de timp, incat gandacii care vor veni in continuare si vor intra in contact cu insecticidul, vor muri.
  5.Molii
  Dezinsectia impotriva moliilor Deoarece moliile sunt de mai multe tipuri (Molia de haine, molia cerealelor sau molia fructelor uscate) si sunt ascunse in locuri greu accesibile noua, dezinsectia impotriva lor se poate face prin mai multe metode: -tratament cu echipamente Ultra Low Volume (ULV); -tratament cu echipamente Termonebulizatoare;
  6.Muste
  Dezinsectia impotriva mustelor Odata cu cresterea temperaturilor, mustele isi fac aparitia si ne dau mari batai de cap. Pentru ca se inmultesc foarte repede, sunt imprevizibile si a vitezei mari de zbor, mustele sunt greu de combatut fara ajutor specializat. Tratamentele impotriva mustelor se fac cu mai multe tipuri de aparate aplicatoare de substante. -termonebulizatoarele si aparatele de tip Ultra Low Volume, pentru un rezultat rapid -atomizorul pentru aplicarea insecticidului, pentru rezultat de lunga durata -pompa de joasa presiune.
  7.Omizi
  Dezinsectia impotriva omizilor Folosim substante produse de cei mai buni – Bayer. Deoarece in majoritatea cazurilor omizile se hranesc cu frunzele arborilor, pentru tratament folosim atomizoare de mare putere pentru imprastierea insecticidului. In cazul in care omizile se gasesc pe arbusti sau copaci de dimensiuni reduse, pentru tratament folosim pompe de joasa presiune.
  8.Paianjeni
  Dezinsectia impotriva paianjenilor In functie de suprafetele pe care le avem de tratat, folosim: -termonebulizatoare pentru suprafete mari si greu accesibile. Amestecul insecticidului se face cu glycol.
  9.Plosnite
  Dezinsectia impotriva plosnitelor de pat Dezinsectia impotriva plosnitelor poate fi de lunga durata comparativ cu gandacii de bucatarie, furnici, paianjeni din urmatoarele motive: ele se ascund in zona patului si ies de acolo numai noaptea, cand se hranesc; adultii de plosnita care nu intra in contact cu insecticidul, nu vor muri. Plosnitele pot depune 1-2 oua pe zi (se inmultesc destul de repede), iar ouale nu sunt distruse de insecticide. Insecticidul rezidual folisit este aplicat cu o pompa de joasa presiune, in toate zonele pe care le banuim infestate. Dupa aplicarea insecticidului cu pompa de joasa presiune vom interveni cu un echipament de tip Ultra Low Volume pentru a irita plosnitele aflate in zonele greu accesibile si pentru a le scoate din acestea.
  10.Purici
  Dezinsectia impotriva puricilor La fel ca tantarii, puricii sunt sensibili la intrarea in contact cu insecticidele. Pentru dezinsectia impotriva puricilor folosim mai multe tipuri de insecticide, precum: -insecticide de tip emulsie concentrate care contin substanta activa Deltametrina, Permethrin, Cypermethrin, Alfacipermethrin. -insecticide de tip suspensie concentrata sau emulsie uleioasa in apa care contin substanta activa Cypermethrin, Deltamethrin, Cyfluthrin.
  11.Tantari
  Dezinsectia impotriva tantarilor In perioadele calde si umede, tantarii isi fac aparitia intr-un numar considerabil. Sunt transmitatori de boli: malaria, meningita, virusul West Nile etc Tantarii sunt foarte sensibili la substantele insecticide. In functie de locurile unde aplicam tratamentul, folosim urmatoarele echipamente: -termonebulizatoare pentru care amestecul insecticidului se face cu glycol. Cu aceste echipamente putem trata suprafete destul de mari intr-un timp foarte scurt.
  12.Viespi
  Viespea europeana isi face cuibul in trunchiul copacului, hambare, exteriorul cladirilor, peretii falsi ai caselor, mansarde si stupi parasiti. Pentru tratament folosim atomizoare de mare putere pentru imprastierea insecticidului.

 • Dezinfectie ↓ Dezinfectie↑
 • “Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste dustrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor, in scopul prevenirii si combaterii infectilor si in particular a bolilor transmisibile."
  Se realizeaza prin:
  -se pulverizeaza cu ajutorul pompelor de joasa presiune sau a pompelor de inalta presiune
  -nebulizare cu ajutorul ULV

  Conform prevederilor legale dezinfectia se realizeaza in:
  -unitati de alimentatie publica, ori de cate orie este nevoie, dar nu mai putin de odata pe luna;
  -in alte unitati, ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la trei luni


 • Deratizare ↓ Deratizare ↑
 • " Deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate de toţi factorii interesaţi pentru reducerea substanţială a populaţiei de şoareci şi şobolani şi menţinerii acestoara la un nivel numeric redus."

  Deratizare sobolani/Deratizare soareci
  Sobolanii sunt cele mai daunatoare rozatoare, ei contamineaza mancarea, distrug structuri si transmit boli si paraziti. Cu o perioada de gestatie de 10 zile, o femela naste cate 8-10 pui, de pana la 7 ori pe an. Puii ating maturitatea de reproducere la varsta de aproximativ 3 luni, iar varsta maxima pana la care pot trai este de 4 ani. Existenta gunoaielor langa locuinte atrage sobolanii si face dificila eradicarea lor. Luarea de masuri in acest sens va limita numarul sobolanilor in si langa locuinte.
  O alta masura pentru a nu permite intrarea sobolanilor in locuinte este sigilarea crapaturilor. De asemenea, usile si ferestrele trebuie sa se inchida corect, fara a mai exista crapaturi pe unde sobolanii sa poata intra in locuinta.
  Sobolanii sunt specii purtatoare de boli ce se pot transmite atat la om, cat si la animale; sunt purtatori si de purici, care la randul lor sunt purtatori de diverse boli.
  Soarecii pot fi intalniti atat in libertate, cat si in cladiri, ei patrunzand in casele oamenilor, depozite sau grajduri. Infestarea cu soareci este mult mai posibila decat cea cu sobolani.
  O femela poate naste pana la 8 pui, care ating maturitatea sexuala la varsta de 6 saptamani. In conditii favorabile de mediu, cel mai adesea langa casele oamenilor, o femela poate sa nasca si de 6 ori pe an.
  Soarecii consuma orice tip de aliment, pe care le si infesteaza. Pentru a limita accesul soarecilor la alimente, este recomandata pastrarea acestora in recipiente inchise. De asemenea, este recomandata astuparea tuturor gaurilor existente pentru a limita intrarea acestora in locuinte.
  Pentru a nu atrage soarecii in preajma locuintelor, se recomanda ca resturile alimentare sa fie de asemenea pastrate in recipiente bine inchise, iar vasele sa fie spalate imediat dupa folosire.
  Combaterea sobolanilor/soarecilor
  Deratizarea o efectuam in mai multe moduri:
  In exterior pentru prevenirea aparitiei sobolanilor:
  - amplasarea de substante raticide la o distanta de cativa zeci de metri a zonei pe care dorim sa o protejam;
  In exterior pentru exterminarea rozatoarelor deja prezente in zona nedorita o facem prin urmarirea gaurilor specifice cuiburilor de soareci. In apropierea gaurilor vom pune surse de otrava raticida.
  Otrava raticida folosita este de mai multe tipuri: pasta, cerata, granule deshidratate. Raticidele utilizate au in compozitia lor un repelent denumit Bitrex, care este doar pe placul rozatoarelor, nu si a altor specii de animale.
  In interior pentru prevenire/exterminare o facem prin aplicarea de capcane pregatite cu atractanti.
  Deratizarea in interiorul cladirilor si a locurilor unde nu ne este permisa utilizarea de otrava raticida, o facem prin amplasarea de capcane adezive, capcane mecanice sau capcane autoblocante acestea fiind pregatite cu atractanti.

 • Tratamente fitosanitare ↓ Tratamente fitosanitare ↑
 • Cui ne adresam ?

  • unitati cu profil industrial
  • unitati cu profil alimentar
  • unitati de invatamant
  • unitati militare
  • unitatii sanitare
  • unitati hoteliere
  • unitati de administratie publica
  • intreprinderi si institutii
  • unitati alimentare
  • piete
  • depozite en-gros
  • subsolurilor de bloc
  • gospodarii ale populatiei
  • spatii libere, parcuri, maluri
  • canalizari , guri de vizitare
  • zone de depozitare gunoaie
  • persoanlor fizice (locuinte)


  Servicii de curatenie


   

  Principalele ustensile de curatenie
     
  Principali detergenti si solutii de curatenie
     
   

  BROSURA

   

   
   

   
   

  Tipul de produse, echipamente folosite  Principalele echipamente de curăţenie folosite:
  Principalele ustensile de curatenie:
  Principali detergenti si solutii de curatenie: